Kies voor Boot-Check

  • Verzekeringsgeldige rapportages
  • Aangesloten bij EMCI
  • Professioneel en onafhankelijk

Weet wat u koopt!

Onafhankelijk- en maatwerkkeuringen voor pleziervaartuigen.

DIRECT CONTACT Lees meer

EMCI Gecertificeerd

Kosten van een bootkeuring

De kosten van een bootkeuring vindt u op onze tarieven pagina. Voor vaartuigen langer dan 16 meter doen we u graag een persoonlijke en vrijblijvend prijsvoorstel, voor alle andere lengtes vindt u op onze tarieven pagina een transparant overzicht van de kosten.

Standaard inbegrepen

Wij keuren uw (potentiële) boot standaard op tientallen essentiële keuringspunten, huiddiktemeting / osmoseonderzoek en boroscopisch onderzoek.Tot 9 meter 1 motor: € 635,-
2 motoren: € 695,-
9-11 meter 1 motor: € 685,-
2 motoren: € 745,-
11-12 meter 1 motor: € 745,-
2 motoren: € 795,-
12-14 meter 1 motor: € 945,-
2 motoren: € 1015,-
> 14 meter Op aanvraag


Optionele deelexpertisesProefvaart

Een proefvaart is standaard inbegrepen bij een aankoopkeuring en verkoopkeuring.

Tijdens de proefvaart wordt vervolgens gelet op het startgedrag (indicatie voor de compressie) en bijv. de hoeveelheid en de kleur van de uitlaatgassen. Ook nu worden het motorblok en de keerkoppeling weer uitvoerig geinspecteerd. Er wordt met name gelet op lekkages van vloeistoffen en/ of gassen. Tevens wordt bekeken of de motor aan zijn maximale toerental komt en ook worden de motor- en uitlaat temperaturen gemeten. Ook de juiste werking van de motorinstrumenten wordt tijdens dit onderdeel van de aankoopkeuring beoordeeld envenals mogelijke bijgeluiden. Daarnaast zal er een geluidsdrukmeting worden uitgevoerd.