Boot-Check

Waterweegbree 217
4823 NE Breda

TEL: +31 (0)76 - 532 01 05
GSM: +31 (0)6 - 3950653

info@boot-check.nl

Waarom Boot-Check?

  • Erkend en gelicentieerd
  • Verzekeringsgeldige rapportages
  • Onafhankelijk en professioneel

EMCI Gecertificeerd

Disclaimer

Op al onze overeenkomsten zijn de Algemene Voorwaarden van Boot-check van toepassing.

Copyright
De inhoud van deze site, de daarin opgenomen gegevens, afbeeldingen, geluiden en teksten daarvan en de programmatuur zijn beschermd door auteurs- en databankrechten. Zonder schriftelijke voorafgaande toestemming van Boot-check is het niet toegestaan deze site of enig onderdeel daarvan te kopiƫren.

Aansprakelijkheid
Ondanks de voortdurende zorg en aandacht die wordt besteed aan de samenstelling van deze site en de daarin opgenomen gegevens, kan Boot-check niet instaan voor de volledigheid, juistheid of voortdurende actualiteit van de gegevens. Boot-check aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van de site, (on)bereikbaarheid van de site of ter beschikking gestelde programmatuur.

Informatie van derden
De eventueel op deze site geplaatste informatie die van derden afkomstig is, geeft uitsluitend de persoonlijke mening weer van de betreffende inzender. Boot-check is op geen enkele wijze verantwoordelijk voor de inhoud hiervan, noch voor de toegang tot of de informatie op enige site die is gelinkt van of naar deze site.
Copyright 2013 Boot-check, alle rechten voorbehouden.

Boot-Check gegevens
Btw nummer: NL149291024B01
KVK nummer: 55778941
Bankrekening nummer: NL57 SNSB 0935 0484 80